Hotel Marysin Dwór

KOMUNIE

OFERTA MENU : KOMUNIA ŚWIĘTA

 

OFERTA I

ZUPA:

  • Rosół z makaronem domowej roboty - 300 ml/os.,

DANIE GŁÓWNE:
Patera mięs różnych 300g/os.,

  • Rolada wołowa na sposób śląski podawana,
  • Muszelki schabowe faszerowane pieczarkami i serem,
  • Tradycyjny francuski Devolay,
  • podawane z: ziemniakami z wody, kluskami białymi, frytkami,
  • zestawem surówek i modrą kapustą,

DESER I NAPOJE:

  • Puchar lodów własnej produkcji podawanych z owocami i bitą śmietaną,
  • Kawa lub herbata oraz napoje zimne - bez ograniczeń,

ZIMNA PŁYTA:

  • Wachlarz mięs pieczonych na zimno i wędlin - 50/50g /os.,
  • Staropolski pasztet pieczony na plastrach boczku - 50g/os.,
  • Rożki szynkowe z musem ziołowym - 70g/os.,
  • Roladki z łososia wędzonego z musem chrzanowym - 50g/os.,
  • Sałatka Capreze - 50g/os.,
  • Sałatka Grecka Hariatiki - 50g/os.,
  • Roladki serowe z różnym nadzieniem - 30g/os.,
  • Marynaty własnego wyrobu (ogórki, papryka, grzybki itp.) - 50g/os.,
  • Pieczywo, masło,

CENA OFERTY OD OSOBY                                                             130,00 PLN

 

 

OFERTA II

PRZYSTAWKA:

  • Płatki pieczonego indyka i schab z nadzieniem bekonowym z gruszkami marynowanymi w słodkim sosie chilli,

ZUPA:

  • Aksamitny krem ze świeżych brokuł z łososiem wędzonym i płatkami migdałów - 250 ml/os.,

DANIE GŁÓWNE:
Patera mięs różnych 200g/os.:

  • Aksamitna cielęcina faszerowana szpinakiem i serem gorgonzola,
  • Sakiewka wieprzowa faszerowana oscypkiem i grzybami,
  • Pierś z indyka duszona w żurawinie z brzoskwinią,
  • Roladki z soli zapiekane w boczku,
  • podawane z: kluskami białymi i ciemnymi, ziemniakami z wody, ryżem białym,
  • kapustą zasmażaną i zestawem surówek z warzyw sezonowych,

DESER I NAPOJE:

  • Mix kolorowych sorbetów, z bitą śmietaną i sosem szampańskim,
  • Kawa, herbata + napoje zimne - bez organiczeń,
  • Lampka wina czerwonego (do obiadu),

ZIMNA PŁYTA:

  • Wachlarz mięs pieczonych na zimno i wędlin - 50/50g os.,
  • Staropolski pasztet pieczony na plastrach boczku - 50g/os.,
  • Kolorowa galantyna z drobiu faszerowana szpinakiem - 70g/os.,
  • Roladki z łososia wędzonego z musem chrzanowym - 50g/os.,
  • Sałatka jarzynowa - 50g/os.,
  • Sałatka z kokardek makaronowych z brokułami i pomidorami - 50g/os.,
  • Roladka serowa - 30g/os.,
  • Marynaty własnego wyrobu (ogórki, papryka, grzybki itp.) - 50g/os.,
  • Pieczywo, masło,

CENA OFERTY OD OSOBY                                                               160,00 PLN

 

ZASADY REZERWACJI I PŁATNOŚCI:

  • Osoby organizujące komunię mogą wstępnie zarezerwować interesujący ich wolny termin bez wpłaty zaliczki na 14 dni. Po upłynięciu tego okresu zostaną automatycznie wykreśleni z rejestru rezerwacji bez powiadomienia.

  • W razie chęci potwierdzenia wstępnej rezerwacji zleceniodawca imprezy wpłaca 500 zł zaliczki. Zleceniobiorca zobowiązany jest wystawić pokwitowanie wpłaconej zaliczki.
  • Zleceniodawca deklaruje wstepna ilość osób na komunii i nie może się ona różnić na minus więcej niż 20% od finalnej pełnopłatnej ilości osób (przykład: w dniu podpisania umowy 13.05.2013 zadeklarowano 30 osób - ilość osób w dniu 11.05.2014r. nie może być mniejsza niż 24 osoby).
  • Zaliczka w wysokości 500 zostanie zaliczona na poczet kosztów związanych z organizacji komunii tzn. ogólna kwota (ilość osób x koszt wybranego menu – zaliczka).
  • Na 7 dni przed imprezą prosimy o ostateczne potwierdzenie ilości gości na przyjęciu komunijnym. W dniu tym pokrywana jest również cała należność za część gastronomiczną.
  • W wypadku korzystania w dniu komunii z baru lub dodatkowych opcji z menu rachunek musi być uregulowany bezpośrednio po zakończeniu imprezy komunijnej.
  • W wypadku rezygnacji z organizacji imprezy komunijnej po wpłacie zaliczki Hotel & Restauracja Marysin Dwór zaliczy wpłaconą kwotę na poczet strat związanych z utratą terminu.
  • Hotel & Restauracja Marysin Dwór nie zezwala na wnoszenie na teren lokalu towarów innych niż te zakupione w restauracji z wyjątkiem tortu okolicznościowego.
  • W razie stwierdzenia uchybienia restauracja po powiadomieniu organizatora doliczy do rachunku karę umowną w wysokości 10 zł/os.
  • Dzieci do 7 lat 50% wartości wybranego menu.