PRZYSTAWKA
Tatar z łososia wędzonego z kaparami i jogurtowym sosem gorczycowym.
ZUPA
Aksamitny krem z białych warzyw z chipsem bekonowym i groszkiem ptysiowym.
DANIE GŁÓWNE:
Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, ziemniaczanym gratin i bukietem warzyw.
DESER:
Panacotta z kafirem, trawą cytrynową i skórką limonki.
BUFET CIEPŁY
Barszcz czerwony, Pikantna zupa tajska
Mix pierogów, krokiety
Ziemniaki opiekane, ryż z warzywami, kaszotto z boczkiem cebulą i dynią, kluski
Żeberka, Pikantne pałki z kurczaka
Duszone lica wołowe w sosie burgundzkim
Canelloni faszerowane szpinakiem lub lazania
Parowane roladki z soli z krewetką,
Nuggetsy, Mini burgery
BUFET SŁODKI
Bufet słodki: ciasta tradycyjne min. 3 rodzaje, owoce świeże + owoce filetowane do fontanny.
Fontanna czekoladowa, Minidesery: krem brulle, krem czekoladowy, galaretka
NAPOJE I ALKOHOLE na 2os.
Napoje zimne i ciepłe bez ograniczeń, wódka, piwo, wino b/o
BUFET ZIMNY
Patera mięs i wędliny z naszej wędzarni ,Wybór tradycyjnych pasztetów i teryn
Deska tradycyjnych kiełbas i kabanosów podsuszanych
Patera wędlin włoskich dojrzewających z pomidorami suszonymi
Deska rolad serowych z różnymi nadzieniami, serów gatunkowych i żółtych
Pomidory, ogórki, oliwki, słupki z marchewki
Mini tortille z grillowanym kurczakiem, warzywami i guacamole
Paszteciki z ciasta francuskiego ze szpinakiem, mięsem
Mini tymbaliki, cykoria z gruszkami i kozim serem
Śledzie w 3 smakach, Naleśniki z wędzonym łososiem, Sałatka jarzynowa tradycyjna
Sałatka grecka Hariatiki z tofu,
Sałatka Cezar z kurczakiem
Sałatka z krewetkami smażonymi z czosnkiem i chilli
Sałatka capri z pomidorem, mozzarellą oliwkami i bazylią
Pieczywo, masło
Prowadzący: Marcin Hetmańczyk „Het-estrad”
Cena od osoby 450 zł